fredag 30. august 2019

Ny og annerledes minnemiddag for Johannes H. Berg lørdag 21/9 2019 – meld deg på!


Årets middag til ære for Johannes H. Berg blir lørdag 21. september 2019. Opplegget er nytt og annerledes. De som ønsker, samles for å se sf-teaterstykket Marjorie Prime (nå også aktuelt som film) som spilles kl. 18.00 på Oslo Nye Trikkestallen, Torshovgt. 33. Etterpå, fra kl. 19.45 og utover, samles vi i Cafe Teater i samme bygning for å spise. Påmelding til middagen er senest 18. september.

Cafe Teater er anbefalt av folk vi kjenner og prisene er helt greie. Middagen blir en hyggelig samling av og for folk som kjente Johannes eller har vanket i science fiction-, fantasy- og spillmiljøene han preget. Det blir taler og skåler, småprat, gamle og nye venner og utdeling av Johannes H. Bergs minnepris for 2019. Selv om du ikke kan eller ønsker å gå på teaterstykket er du hjertelig velkommen til middagen.  Si fra når du melder deg på hvis du ikke skal ha mat, men bare drikke.


Teaterforestillingen
Hvis du vil på Marjorie Prime bestiller du billetter selv (se lenken nedenfor). Bestiller du billetter senest 7. september, koster det 220,- per person. Senere er utgangsprisen høyere men det er rikelig med rabatter – for studenter, OBOS-medlemmer, pensjonister… Vi vet allerede om flere fans som skal dit, så du blir ikke alene.

Beskrivelse av stykket


Kjøp billetter til forestillingen 21. september kl 18.00 her.Middagen
Middagen starter etter at teaterstykket er ferdig, fra kl. 19.45. Du må melde deg på middagen senest 18. september til Heidi Lyshol (e-post til heidi.lyshol@fhi.no eller tekst til 97691623)

Vi vet ikke ennå om vi får en begrenset meny siden vi er så mange, men de pleier å være fleksible på denne restauranten. Du vil få beskjed god tid i forveien. Meld eventuelt fra til Heidi på forhånd om du har begrensninger i matveien.


Klikk her for en beskrivelse av restaurantenOSLO NYE TRIKKESTALLEN
Torshovgt. 33
Nærmeste trikk/buss: Buss nr. 20 og 30, stopp Torshovparken. Trikk 11, 12 og 13 til Torshov. Gateparkering


Kart til Trikkestallen